Sorcolor on nyt myös verkkokauppa

Maalaustyön tilaaminen on nyt helpompaa ja reilumpaa kuin koskaan.

Maalausliike Sorcolor on jo pitkään tunnettu läpinäkyvästä hinnoittelustaan. Maalauspalvelun hinnastot ovat olleet jo vuosia nähtävillä verkossa, jolloin kilpailuttaminen on ollut asiakkaalle hieman helpompaa. Nyt Sorcolor on ottanut askeleen eteenpäin läpinäkyvyydessä ja avannut asiakkailleen mahdollisuuden tilata maalaus suoraan verkkokaupan kautta. 

Palveluiden ostaminen verkosta on yleistynyt kaikilla aloilla. Sorcolorilla uskotaan, että muutkin maalausyritykset siirtyvät verkkokauppaan ennen pitkää. Ihmisten ostotottumuksissa verkkokauppa on entistä tavallisempaa ja tutumpaa. Lisäksi maksutavat ovat nykyään huipputurvallisia ja verkkokaupat luotettavia ja helppokäyttöisiä. 

Sorcolorin verkkokaupasta tilatessaan asiakas valitsee maalattavan pinta-alan, maalin värin ja lisätyöt, sekä toimitusaikatoiveen ja mahdolliset muut lisätiedot. Sorcolor tekee myös pieniä korjauksia ja muita pintaremonttiin liittyviä töitä, kuten listotuksia. Maalaus maksetaan verkkokaupan kautta, minkä jälkeen maalarit ovat yhteydessä asiakkaaseen. Verkkokaupassa on 14 päivän peruutusoikeus, mikä madaltaa kynnystä tilata verkosta.

Osa verkkokaupan asiakkaista haluaa soittaa myyjälle tehdessään tilausta, näin hieman erikoisempiinkin kohteisiin saadaan varmuudella oikeanlainen paketti suunniteltua. Jos tilaaminen mietityttää, kannattaa soittaa asiakaspalveluun, kaikki ongelmat saadaan ratkaistua.

Toistaiseksi verkkokaupan kautta tilattavia tuotteita ovat sisämaalaus, tiilikaton pinnoitus ja terassin käsittely. Lähiaikoina verkkokauppaan tulee myös ulkoseinien maalaus, joka on Sorcolorin suosituin tuote. Myös muiden kattomateriaalien pinnoitukset ja pienet remontit on tulevaisuudessa mahdollista tilata verkkokaupan kautta.

Sisämaalaus on ollut kaikkein suosituin verkkokaupan tuote tähän mennessä. Asunnon vaihtajat, asuntosijoittajat ja muut vuokranantajat ovat olleet erityisen kiinnostuneita Sorcolorin nopeasta ja vaivattomasta palvelusta. Myös pintaremonttia tekevät yksityishenkilöt ovat tilanneet Sorcolorin maalarit paikalle verkkokaupan kautta.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa kauppa.sorcolor.fi